G O T T N Y T T Å R ! : D

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Jag önskar alla ett gott nytt år :)
Idag fram till nu så har jag inte gjort så mycket. Just nu håller jag mest på att välja kläder. Hittar ingenting som jag kan ha på mig :/ När jag valt något jag ska ha så säger mamma och pappa "Ska du gå sådär? Ska du inte ha någonting på armarna eller benen?" -.- Så lätt fryser jag inte. Om vi ska gå ut så blir det ju inte så länge det iaf.
Och när jag tagit på mig svarta mönstrade nylon tights och en röd runika grejs utan ärmar, så skulle jag dra upp tightsen lite och då gjorde min nagel hål i dom. Dom var helt nya och bara att kasta -.-'
Men nu ska jag gå och hitta något fint att ta på mig och sen övertala min syster att locka mitt hår :)


M A K R O N E R

Jag ska börja göra makroner. Jag börjar idag med att knäcka äggen, sätta äggvitorna i en skål i kylen och låta stå över natten. Jag gör resten imorgon :)
Jag tänker göra "Makroner med viol och vit choklad", hoppas att dom blir bra. Det är typ bara lila husgållsfärg i makronerna och vit choklad och violarom i fyllningen...

Här har ni en bild på ett par makroner. Hittade ingen bra bild på en sån som jag ska göra.


Jag har fått ett sånt här paket i julklapp. Det är en bok med 10 stycken olika recept på makroner, 15 tips till att göra bra makroner, 6 stycken olika tyllar och en spritspåse.

Får skriva mer imorgon :)

GOD JUL, fast två dagar efter ^^

Sry för att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte direkt haft lust eller tid. Det har ju varit jul, som alla borde veta till nu :O Och det är jullov så jag borde ha lite mer tid till att blogga nu. Men tillbaka till julen nu iaf.
Jag var hemma det här året igen, bara jag och min familj, vi hade inga gäster. Jag var typ någon slags tomte, nisse eller typ paket utdelare :P Jag hade en tomte klänning på mig och luva...
Jag fick iaf det här
Nagel kit från Depend, åtta olika nagellack för bas, vård och dylikt.
Nagel- och nagelbandsrengöring, myrrolja, skyddande baslack, nagelbands cream, nagel serum osv.
Och det följde även med en dag handkräm, en nagelborste, två olika filar och nagellacks tagbort. - Från Isabella (min syster)
Alyssa Ashleys parfym "Vanilla" med en hand- och hudkräm till. - Från mamma och pappa.
En Idol Easy Curl locktång - Från mamma och pappa.
En B.young mjukisdress i Velour. - Från mamma och pappa.
En CANON IXUS 115 HS, super bra kvalitet. - Från mamma och pappa.
En Wii Fit Plus balance board med medföljande spel. Ett väldigt roligt spel som man ändå tränar i. - Från mamma och pappa.

Det var lite som jag fick... Sen har jag även fått mycket annat, som strumpor, DS spel, mer nagel saker osv.
Men jag får skriva lite mer senare...

Ny design <3

Förlåt för dåligt uppdatering :/ Men jag har inte direkt haft lust att blogga och det har varit ganska mycket med skolan och så :) Men nu hade jag i alla fall tid att fixa en ny design och göra ett inlägg!
Det är bara 11 dagar var till julafton!! Jag har typ inte köpt några julklappar :$ Shhh, säg inte till någon!
Jag har dessutom inte så mycket pengar, behöver typ 200 kronor till för att det ska räcka :P
Jag vet i alla fall vad jag ska köpa till mamma, pappa och min syster. Men jag vet inte vad jag ska ge till mina kompisar Josefin och Agnes :P Tips på vad man kan köpa till två tolv åriga tjejer? :D
Men den här helgen jag iaf min farmor och farfar varit hemma hos oss och varit barnvakt :P För min mamma oh pappa var på piteå havsbad med pappas jobb typ. På söndag natt fick jag magsjuka och jag har varit hemma från skolan både igår och idag.
Men jag får blogga mer någon annan dag för jag vet inte vad jag ska skriva nu :P
Men ni får lite bilder från skolfotot iaf.:P

Titta inte på mig där uppe på andra raden :$Hatar min lugg :$


Hata, hata, hata min lugg!


Hoppas ni stog ut med att titta på "little ugly me"?

RSS 2.0